VerhuizenShopInformatieMijn VerhuisvriendOpzegging doorgeven aan CAD-Magazine

Een verhuizing kan aanleiding zijn om het abonnement op CAD-Magazine op te zeggen. Deze opzegging moet zodanig gebeuren dat je niet onnodig lang aan het abonnement vastzit. Welk abonnement heb je en wat zijn de mogelijkheden om op te zeggen. Bij Verhuisvriend.nl regel je al je adreswijzigingen, opzeggingen en aanmeldingen in een keer goed.

Opzegging tijdschriften

Aanvullende informatie over CAD-Magazine


Adreswijziging doorgeven CAD-Magazine
Aanmelding doorgeven CAD-Magazine

Opzegtermijn CAD-Magazine

Abonnees van CAD-Magazine kunnen opzeggen wanneer zij dat willen. De opzegtermijn is een maand voor alle uitgaven die een of meerdere keren per maand verschijnen. Voor tijdschriften die minder dan een keer per maand uitkomen kan een opzegtermijn van drie maanden gelden. Kijk in het colofon waar je gegevens over abonnementen kunt vinden.

Zakelijke abonnementen anders geregeld

Voor zakelijke abonnementen gelden andere regels. Is CAD-Magazine een zakelijk abonnement? Vraag dan bij de uitgever naar de voorwaarden.

Verhuisinformatie colofon

Hoe moet je CAD-Magazine opzeggen

Opzeggen kan vanaf 1 december 2011 net zo gemakkelijk als aanmelden. Heb je je voor CAD-Magazine aangemeld via Internet dan kun je daar ook je opzegging regelen. Om misverstanden te voorkomen raden we toch aan om opzeggingen altijd schriftelijk te doen.

Heb je een proefabonnement op CAD-Magazine?

Deze abonnementen hoef je in principe niet op te zeggen. Dit abonnement stopt automatisch na de afgesproken periode en mag niet automatisch verlengd worden. Stuur wel altijd een verhuisbericht als het proefabonnement rondom je verhuizing loopt of heeft gelopen. CAD-Magazine zal na afloop van de proefperiode contact met je opnemen en proberen een normaal abonnement te sluiten.

Abonnement via straatverkoop

Bij het afsluiten deze abonnementen geldt geen bedenktermijn. Je moet het abonnement dus afnemen voor de afgesproken termijn. Heb je via straatverkoop een abonnement op CAD-Magazine genomen dan moet je goed kijken naar de opzegtermijn van het abonnement.

Is CAD-Magazine stilzwijgend verlengd?

Het is niet netjes maar stilzwijgende verlenging mag voor maximaal drie maanden. Hiervoor geldt ook: gewoon opzeggen als je het abonnement niet meer wenst.

Opzeggen tijdschriften

Overige abonnementen op tijdschriften

Naast CAD-Magazine moet je veel meer tijdschriften en abonnementen informeren over je nieuwe adres. Dat is een hele klus. Met behulp van het digitale verhuisboekje van Verhuisvriend.nl regel je snel en overzichtelijk al je abonnementen op tijdschriften, vakbladen en kranten.

Checklist tijdschrift opzeggen

  • wat is de opzegtermijn van het tijdschrift;
  • kies welke titels meeverhuizen en welke je opzegt;
  • waar moet je opzegging naartoe;
  • zeg op per gewenste datum;
  • controleer of je opzegging verwerkt is;
  • vraag om een bevestiging van je opzegging;
  • regel de adreswijzigingen, opzeggingen en aanmeldingen van abonnementen met het verhuisboekje van Verhuisvriend.nl;

Alle informatie over CAD-Magazine


Adreswijziging doorgeven CAD-Magazine
Opzegging doorgeven CAD-Magazine
Aanmelding doorgeven CAD-Magazine

Verhuizing doorgeven aan instanties en bedrijven

Ga je verhuizen? Dan zijn er veel zaken te regelen. Zo is het handig als het nieuwe adres tijdig bij instanties en bedrijven zoals je bank, verzekeringsmaatschappij maar ook vereniging of bibliotheek bekend is. Het doorgeven aan CAD-Magazine alleen is niet genoeg.

Al je adreswijzigingen op 1 plek geregeld.

Met het persoonijke verhuisboekje regel je in een handomdraai al je adreswijzigingen, opzeggingen en aanmeldingen wanneer het jou uitkomt. 24 uur per dag kun heb je overzicht van jouw verhuizing.

Post doorsturen is geen post verhuizen

Veel mensen verwarren doorsturen van post met het verhuizen van post. Doorsturen van post het tijdelijk ontvangen van post op een ander adres. Verhuizen van post kan alleen door bedrijven en instanties echt een bericht te sturen. De doorstuurservice informeert geen bedrijven dus je post verhuist niet mee.

Vraag en antwoord: Doorsturen van post bij verhuizing?

Geen dubbel werk

Je vult slechts één keer je gegevens in en er worden geen overbodige vragen gesteld. Het verhuisboekje maakt een einde aan het tijdrovende invullen van websites en dure telefoontjes naar leveranciers.

Vraag en antwoord: Post verhuisservice?

Gerelateerde onderwerpen:

Aanmelding doorgeven CAD-Magazine
Een nieuw huis met een nieuw abonnement op CAD-Magazine. Een verhuizing is een prima aanleiding oude abonnementen te....
Tips voor een goed geregelde adreswijziging
Onderschat het aantal wijzigingen niet, Begin op tijd, Opzeggen beter dan...
Adreswijziging doorgeven MUNTkoerier
Muntkoerier een verhuisbericht sturen. Geef al je adreswijzigingen op tijd door. Belangrijk: Verhuisberichten hebben....
Wijziging postwet
Sinds april 2009 is de postmarkt geliberaliseerd. Dat heeft grote gevolgen voor....
Aanmelding doorgeven CAD-Magazine
Een nieuw huis met een nieuw abonnement op CAD-Magazine. Een verhuizing is een prima aanleiding oude abonnementen te....
Verhuisservice - Laat al je post meeverhuizen!
Handig! Adreswijzigingen doorgeven en instanties informeren bij je verhuizing. Alle post verhuist dan met je mee..
Inschrijving huisarts Deil
Inschrijven huisarts in Deil. Ga je verhuizen, vergeet dan niet je huisarts te informeren. Blijf je bij dezelfde....
Liberalisering postmarkt
Verhuisvriend.nl vult gat in postmarkt.
Liberalisering postmarkt vraagt om andere aanpak doorstuurservice.
Aanmelding doorgeven CAD-Magazine
Een nieuw huis met een nieuw abonnement op CAD-Magazine. Een verhuizing is een prima aanleiding oude abonnementen te....

Opzegging of opzegbrief
online regelen