VerhuizenShopInformatieMijn Verhuisvriend
ANBO

ANBO Zwolle

ANBO komt op voor de belangen van de sterk groeiende groep senioren in Nederland.

Door de toenemende vergrijzing wil de overheid bezuinigen en komen voorzieningen als zorg, pensioenen en uitkeringen behoorlijk onder druk te staan. Namens onze achterban van 180.000 senioren maken wij ons in politiek Den Haag sterk voor een goed ouderenbeleid. Niet alleen in Den Haag, maar ook lokaal bij gemeenten.

ANBO heeft, verspreid over het hele land, 430 plaatselijke afdelingen, 4 regio's en 2 gewesten. In vrijwel elke gemeente is een afdeling. Is er in jouw woonplaats geen afdeling, dan kun je uiteraard kiezen voor aansluiting bij een afdeling in de buurt.

Lokale activiteiten

Raadpleeg het overzicht van ANBO voor meer lokale afdelingen: ..../ANBO

Voordeel & Korting

Als lid van ANBO maak je gebruik van de vele voordeel- en kortingsacties van het ANBO-lidmaatschap. Wil je op de hoogte blijven van de laatste aanbiedingen? Abonneer je dan op de maandelijkse nieuwsbrief ANBO@ctie. www.anbo.nl/voordeel-korting

Verhuisvriend.nl voor alle adreswijzigingen

Bij verhuisvriend.nl regel je jouw verhuizing naar Zwolle in 1 keer goed. Of je het zelf regelt of met hulp, dat maakt niet uit. Alle adreswijzigingen, opzeggingen en aanmeldingen kun je op een plek regelen.

ANBO Gewest:

Meer afdelingen in de buurt van Zwolle:

Andere ouderenorganisaties:

KBO
PCOB