VerhuizenShopInformatieMijn Verhuisvriend


Verhuizen naar woonzorgcombinatie Woonzorgcentrum De Open Hof in Amsterdam.

Hoe verhuis je naar woonzorgcombinatie Woonzorgcentrum De Open Hof. Regel je alles zelf of kun je wel wat hulp gebruiken. Er komt heel wat kijken bij zo'n verhuizing. Als de nieuwe woning kleiner is dan de huidige dan heb je spullen teveel. Ook kun je wel een handje gebruiken bij het in en uitpakken van de spullen. En wat te denken van alle adreswijzigingen die je moet regelen.

 - Woonzorgcombinatie Woonzorgcentrum De Open Hof Amsterdam

Waar moet je beginnen?

Als eerste breng je al je adreswijzigingen in kaart. Dat is belangrijk omdat je alle papieren nu nog bij de hand hebt. Daarnaast hebben bedrijven en instanties tijd nodig om jouw adreswijziging te verwerken.

Opzeggingen en aanmeldingen

Gebruik de verhuizing om orde op zaken te stellen. Zeg abonnementen en lidmaatschappen op die je niet meer wilt en meld je aan voor andere zaken.

Zelf doen of laten doen

Verhuisberichten en instanties informeren gaat via het internet. Kun je hier zelf mee overweg of laat je het door kinderen, kleinkinderen of een bekende doen.

Verhuisvriend.nl voor alle adreswijzigingen

Bij verhuisvriend.nl regel je jouw verhuizing naar Woonzorgcentrum De Open Hof in 1 keer goed. Of je het zelf regelt of met hulp, dat maakt niet uit. Alle adreswijzigingen, opzeggingen en aanmeldingen kun je op een plek regelen.

Verhuiskaartjes naar kinderen, kleinkinderen en bekenden

Stuur een leuk kaartje naar alle vrienden en bekenden. Bekijk onze hele selectie verhuiskaartjes in de verhuisshop.

Verhuiskaart - Sloophout sleutel en stempel Verhuiskaart - Verhuiskaart dozen met brief Verhuiskaart - Verhuiskaart plaatsnaambord

Tijdelijke opslag regelen

Alleen als je teveel spullen hebt voor je nieuwe woning dan kun je aan tijdelijke opslag denken. De grootte van de ruimte en de huurperiode kun je zelf bepalen. Handig als je nog niet goed weet wat je met je overtollige spullen wilt doen. Vraag hier gratis en vrijblijvend een offerte op voor tijdelijke opslagruimte / miniopslag.


Verhuisbedrijf

Je kunt zelf heel veel voorbereiden voor je verhuizing naar Woonzorgcentrum De Open Hof. Toch blijven er zaken waarvoor je wel wat handjes kunt gebruiken. Een verhuisbedrijf kan dat werk uit handen nemen. Wil je weten wat een verhuisbedrijf gaat kosten? Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.


Waar moet je nog meer aan denken

Raadpleeg de verhuisinformatie op de website en download de handige checklist. Het draagt bij aan een goed geregelde verhuizing.

Download onze checklist zodat je niets vergeet


Wat is er nog meer te vinden in Amsterdam

Zorginstellingen in Amsterdam

Woonzorgcentrum De Open Hof Amsterdam

Adres Fahrenheitstraat 115
1097 PP Amsterdam
Telefoon 020 4623333
Website Website
Locatie Locatie op kaart - Woonzorgcombinatie Woonzorgcentrum De Open Hof Amsterdam

Meer over Woonzorgcentrum De Open Hof in Amsterdam

Op Kiesbeter.nl is meer informatie te vinden over Woonzorgcentrum De Open Hof in Amsterdam.

Kiesbeter.nl

Aanmelden ouderenbond:

Amsterdam
Amsterdam Anthonius van Padua
Amsterdam Noord