VerhuizenShopInformatieMijn VerhuisvriendHuisarts Hantum adreswijziging doorgeven - Adreswijziging huisarts

Het is erg belangrijk dat de basis-zorgverleners jouw gegevens goed in hun patientenadministratie hebben staan. Dat geldt voor je huisarts, de apotheek en de tandarts. Bij Verhuisvriend.nl regel je al je adreswijzigingen, uitschrijvingen en inschrijvingen in een keer goed.

Verhuizing huisarts

Aanvullende informatie over de huisarts in Hantum

Niet altijd een andere huisarts

Als je verhuist hoeft dat nog niet te betekenen dat je een nieuwe huisarts moet nemen. Blijf je binnen Hantum wonen en is de afstand tot je huisarts is niet te groot dan kun je in veel gevallen bij de huidige huisartsenpost blijven. Verhuis je binnen de gemeente Dongeradeel dan kun je in overleg met je huisarts bepalen of je je moet inschrijven bij een andere huisarts.

Informeer al je zorgverleners in Hantum

Verhuisbericht op tijd versturen

Het is verstandig om je verhuisbericht op tijd naar de huisarts te sturen. Deze kan in de rustige uurtjes de administratie bijwerken en up-to-date houden. Als je een volgende oproep krijgt komt ie op het juiste adres in Hantum aan. Bij huisartsen is dat extra belangrijk omdat je in noodgevallen altijd bereikbaar moet zijn.

Checklist verhuisbericht huisarts


Alle informatie over de huisarts in Hantum

Gratis verhuischecklist voor je verhuizing


Uitgebreide lijst met zaken waar je zoal aan moet denken bij een verhuizing. De uitgebreide categorielijst van Verhuisvriend.nl zorgt ervoor dat je alle instanties op tijd een adreswijziging stuurt.

Gratis downloaden: Nationale Verhuischecklist

Verhuizing doorgeven aan instanties en bedrijven

Ga je verhuizen? Dan zijn er veel zaken te regelen. Zo is het handig als het nieuwe adres tijdig bij instanties en bedrijven zoals je bank, verzekeringsmaatschappij maar ook vereniging of bibliotheek bekend is. Het doorgeven aan Hantum alleen is niet genoeg.

Al je adreswijzigingen op 1 plek geregeld.

Met het persoonijke verhuisboekje regel je in een handomdraai al je adreswijzigingen, opzeggingen en aanmeldingen wanneer het jou uitkomt. 24 uur per dag kun heb je overzicht van jouw verhuizing.

Post doorsturen is geen post verhuizen

Veel mensen verwarren doorsturen van post met het verhuizen van post. Doorsturen van post het tijdelijk ontvangen van post op een ander adres. Verhuizen van post kan alleen door bedrijven en instanties echt een bericht te sturen. De doorstuurservice informeert geen bedrijven dus je post verhuist niet mee.

Vraag en antwoord: Doorsturen van post bij verhuizing?

Geen dubbel werk

Je vult slechts één keer je gegevens in en er worden geen overbodige vragen gesteld. Het verhuisboekje maakt een einde aan het tijdrovende invullen van websites en dure telefoontjes naar leveranciers.

Vraag en antwoord: Post verhuisservice?

Gerelateerde onderwerpen:

Verhuizing doorgeven Hantum | Nieuwe gemeente | Informatie
De verhuizing dient binnen 5 dagen doorgegeven te worden bij het gemeenteloket voor Hantum. Post verhuist niet vanzelf....
Tips voor een goed geregelde adreswijziging
Onderschat het aantal wijzigingen niet, Begin op tijd, Opzeggen beter dan...
Adreswijziging apotheek Iens
Apotheek in Iens een verhuisbericht sturen. Ga je verhuizen, vergeet dan niet je apotheek te informeren. Blijf je bij....
Wijziging postwet
Sinds april 2009 is de postmarkt geliberaliseerd. Dat heeft grote gevolgen voor....
Gastouderbureau opzeggen Hantum
Contract opzeggen Gastouderbureau, gastouderbureaus Hantum online. Hoe brief sturen? Contract, overeenkomst opzeggen....
Verhuisservice - Laat al je post meeverhuizen!
Handig! Adreswijzigingen doorgeven en instanties informeren bij je verhuizing. Alle post verhuist dan met je mee..
Appartement in Wessem huren of kopen
Een appartement in Wessem huren of kopen. Als je verhuisplannen hebt denk dan ook aan de administratieve verhuizing. Het....
Liberalisering postmarkt
Verhuisvriend.nl vult gat in postmarkt.
Liberalisering postmarkt vraagt om andere aanpak doorstuurservice.
Gastouderbureau opzeggen Hantum
Contract opzeggen Gastouderbureau, gastouderbureaus Hantum online. Hoe brief sturen? Contract, overeenkomst opzeggen....

Adreswijziging huisarts
online doorgeven