VerhuizenShopInformatieMijn VerhuisvriendInschrijving doorgeven huisarts Westzaan - Inschrijving huisarts

Het is erg belangrijk dat de basis-zorgverleners jouw gegevens goed in hun patiëntenadministratie hebben staan. Dat geldt voor je huisarts, de apotheek en de tandarts. Als je overstapt naar een nieuwe zorgverlener dan is het wel zo netjes om je huisarts daarvan op de hoogte te stellen. Bij Verhuisvriend.nl regel je al je adreswijzigingen, uitschrijvingen en inschrijvingen in een keer goed.

Uitschrijving huisarts

Aanvullende informatie over de huisarts in Westzaan

Niet altijd een andere huisarts

Als je verhuist hoeft dat nog niet te betekenen dat je een nieuwe huisarts moet nemen. Blijf je binnen Westzaan wonen en is de afstand tot je huisarts is niet te groot dan kun je in veel gevallen bij de huidige huisartsenpost blijven. Verhuis je binnen de gemeente Zaanstad dan kun je in overleg met je huisarts bepalen of je je moet inschrijven bij een andere huisarts.

Inschrijving op tijd versturen

Schrijf je op tijd in bij de nieuwe huisarts in Westzaan. Dat is van belang omdat je op tijd moet weten wie je nieuwe huisarts wordt. Overleg met je oude huisarts hoe je patiëntendossier bij de nieuwe huisarts komt. Het is verstandig om de opzegging voor je oude huisarts op tijd te versturen. Deze kan in de rustige uurtjes de administratie bijwerken en up-to-date houden. Je voorkomt onnodige oproepen en administratieve rompslomp. Bij huisartsen is dat extra belangrijk omdat je in noodgevallen altijd bereikbaar moet zijn.

Checklist verhuisbericht huisarts


Alle informatie over de huisarts in Westzaan

Gratis verhuischecklist voor je verhuizing


Uitgebreide lijst met zaken waar je zoal aan moet denken bij een verhuizing. De uitgebreide categorielijst van Verhuisvriend.nl zorgt ervoor dat je alle instanties op tijd een adreswijziging stuurt.

Gratis downloaden: Nationale Verhuischecklist

Verhuizing doorgeven aan instanties en bedrijven

Ga je verhuizen? Dan zijn er veel zaken te regelen. Zo is het handig als het nieuwe adres tijdig bij instanties en bedrijven zoals je bank, verzekeringsmaatschappij maar ook vereniging of bibliotheek bekend is. Het doorgeven aan Westzaan alleen is niet genoeg.

Al je adreswijzigingen op 1 plek geregeld.

Met het persoonijke verhuisboekje regel je in een handomdraai al je adreswijzigingen, opzeggingen en aanmeldingen wanneer het jou uitkomt. 24 uur per dag kun heb je overzicht van jouw verhuizing.

Post doorsturen is geen post verhuizen

Veel mensen verwarren doorsturen van post met het verhuizen van post. Doorsturen van post het tijdelijk ontvangen van post op een ander adres. Verhuizen van post kan alleen door bedrijven en instanties echt een bericht te sturen. De doorstuurservice informeert geen bedrijven dus je post verhuist niet mee.

Vraag en antwoord: Doorsturen van post bij verhuizing?

Geen dubbel werk

Je vult slechts één keer je gegevens in en er worden geen overbodige vragen gesteld. Het verhuisboekje maakt een einde aan het tijdrovende invullen van websites en dure telefoontjes naar leveranciers.

Vraag en antwoord: Post verhuisservice?

Gerelateerde onderwerpen:

Inschrijving huisarts Westzaan
Inschrijven huisarts in Westzaan. Ga je verhuizen, vergeet dan niet je huisarts te informeren. Blijf je bij dezelfde....
Tips voor een goed geregelde adreswijziging
Onderschat het aantal wijzigingen niet, Begin op tijd, Opzeggen beter dan...
Wolfaartsdijk Voetbalvereniging in Wolphaartsdijk
Wolfaartsdijk Voetbalvereniging-Wolphaartsdijk informeren over verhuizing. Verhuisbericht, aanmelden of opzeggen....
Wijziging postwet
Sinds april 2009 is de postmarkt geliberaliseerd. Dat heeft grote gevolgen voor....
Inschrijving huisarts Westzaan
Inschrijven huisarts in Westzaan. Ga je verhuizen, vergeet dan niet je huisarts te informeren. Blijf je bij dezelfde....
Verhuisservice - Laat al je post meeverhuizen!
Handig! Adreswijzigingen doorgeven en instanties informeren bij je verhuizing. Alle post verhuist dan met je mee..
Huurwoning Idsegahuizum zoeken
Huurwoning of huurhuis in Idsegahuizum. Huurwoning Idsegahuizum. Wonen en werken in omgeving van Idsegahuizum. Alle....
Liberalisering postmarkt
Verhuisvriend.nl vult gat in postmarkt.
Liberalisering postmarkt vraagt om andere aanpak doorstuurservice.
Inschrijving huisarts Westzaan
Inschrijven huisarts in Westzaan. Ga je verhuizen, vergeet dan niet je huisarts te informeren. Blijf je bij dezelfde....

Inschrijving huisarts
online doorgeven