VerhuizenShopInformatieMijn Verhuisvriend


Verhuizen naar zorginstelling Zorgcombinatie Zwolle in Zwolle.

Hoe verhuis je naar zorginstelling Zorgcombinatie Zwolle. Regel je alles zelf of kun je wel wat hulp gebruiken. Er komt heel wat kijken bij zo'n verhuizing. Als de nieuwe woning kleiner is dan de huidige dan heb je spullen teveel. Ook kun je wel een handje gebruiken bij het in en uitpakken van de spullen. En wat te denken van alle adreswijzigingen die je moet regelen.

 - Zorginstelling Zorgcombinatie Zwolle Zwolle

Waar moet je beginnen?

Als eerste breng je al je adreswijzigingen in kaart. Dat is belangrijk omdat je alle papieren nu nog bij de hand hebt. Daarnaast hebben bedrijven en instanties tijd nodig om jouw adreswijziging te verwerken.

Opzeggingen en aanmeldingen

Gebruik de verhuizing om orde op zaken te stellen. Zeg abonnementen en lidmaatschappen op die je niet meer wilt en meld je aan voor andere zaken.

Zelf doen of laten doen

Verhuisberichten en instanties informeren gaat via het internet. Kun je hier zelf mee overweg of laat je het door kinderen, kleinkinderen of een bekende doen.

Verhuisvriend.nl voor alle adreswijzigingen

Bij verhuisvriend.nl regel je jouw verhuizing naar Zorgcombinatie Zwolle in 1 keer goed. Of je het zelf regelt of met hulp, dat maakt niet uit. Alle adreswijzigingen, opzeggingen en aanmeldingen kun je op een plek regelen.

Verhuiskaartjes naar kinderen, kleinkinderen en bekenden

Stuur een leuk kaartje naar alle vrienden en bekenden. Bekijk onze hele selectie verhuiskaartjes in de verhuisshop.

Verhuiskaart - Sloophout sleutel en stempel Verhuiskaart - Verhuiskaart dozen met brief Verhuiskaart - Verhuiskaart plaatsnaambord

Tijdelijke opslag regelen

Alleen als je teveel spullen hebt voor je nieuwe woning dan kun je aan tijdelijke opslag denken. De grootte van de ruimte en de huurperiode kun je zelf bepalen. Handig als je nog niet goed weet wat je met je overtollige spullen wilt doen. Vraag hier gratis en vrijblijvend een offerte op voor tijdelijke opslagruimte / miniopslag.


Verhuisbedrijf

Je kunt zelf heel veel voorbereiden voor je verhuizing naar Zorgcombinatie Zwolle. Toch blijven er zaken waarvoor je wel wat handjes kunt gebruiken. Een verhuisbedrijf kan dat werk uit handen nemen. Wil je weten wat een verhuisbedrijf gaat kosten? Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.


Waar moet je nog meer aan denken

Raadpleeg de verhuisinformatie op de website en download de handige checklist. Het draagt bij aan een goed geregelde verhuizing.

Download onze checklist zodat je niets vergeet


Wat is er nog meer te vinden in Zwolle

Zorginstellingen in Zwolle

Zorgcombinatie Zwolle Zwolle

Adres Zwartewaterallee 25 b
8032 DZ Zwolle
Locatie Locatie op kaart - Zorginstelling Zorgcombinatie Zwolle Zwolle

Meer over Zorgcombinatie Zwolle in Zwolle

Op Kiesbeter.nl is meer informatie te vinden over Zorgcombinatie Zwolle in Zwolle.

Kiesbeter.nl

Aanmelden ouderenbond:

Zwolle
Zwolle
Zwolle