VerhuizenShopInformatieMijn Verhuisvriend
 

Adreswijzigingen doorgeven

Begin vandaag nog met adreswijzigingen als je op zoek bent naar een andere woning. Het lijkt vroeg maar als het zover is dan ben je blij dat de klus al geklaard hebt. Met het online verhuisboekje van Verhuisvriend.nl zet je al je adreswijzgigingen klaar zonder dat je ze nog verstuurd. Pas als alle verhuisdata bekend zijn start je de verhuisservice.

Instanties informeren

Laat het voor je doen

Als je denkt "Ach, een paar adresjes regel ik zelf wel even", kijk dan eerst even op de pagina "Hoe regel jij het?". Erg nuttige informatie over de voor en nadelen van zelf regelen.

Aanvullende informatie:

Wat doet het verhuisboekje voor jou

Al je adreswijzigingen, opzeggingen en aanmeldingen worden snel en eenvoudig in kaart gebracht. Op het moment dat jij dat wilt verstuurt het verhuisboekje de berichten naar de geselecteerde instanties. De berichten worden op tijd verstuurd naar de juiste afdelingen.

Aanvullende informatie:

Extra letten op volgende zaken

Ga je naar een tijdelijk adres of wil je de post nog een tijdje op het oude adres laten komen. Al deze zaken moet je van te voren goed in beeld hebben voordat je een adreswijziging goed kunt regelen. Lees de volgende informatie goed:


Wat regelt de verhuisservice. verhuizing, adreswijziging doorgeven, post verhuizen

Wat regelt de verhuiservice?

Hoe regel jij het - Voorbeeldpagina, adreswijziging doorgeven
Wat is jouw situatie - Voorbeeldpagina, adreswijziging doorgeven
Uw Logo
Terug | Homepage
 
Uw naam
Deze instantie adviseert om gebruik te maken van Verhuisvriend.nl voor al je adreswijzigingen.