VerhuizenShopInformatieMijn Verhuisvriend
Verhuistips - Verhuistips
Post verhuizen - Verhuistips

Post verhuizen

Als je verhuist dan moet je post ook meeverhuizen. Post doorsturen heeft vaak geen zin. Informeer nu alle instanties rechtstreeks.

Verhuisservice

Verhuistips

Allerlei handige tips voor bij je verhuizing.

Post naar nieuwbouwadres - Verhuistips

Post naar nieuwbouwadres

Verhuis je binnenkort naar een nieuwbouwwoning en moet je een korte tijd overbruggen? Verhuis al je post direct naar het nieuwe adres door er een brievenbus te plaatsen. Je moet de post dan wel zelf ophalen.

Zo informeer je instanties.
Jouw GBA gegevens - Verhuistips

Jouw GBA gegevens

Binnen 5 dagen na je verhuizing dien je je te melden bij de gemeente van je nieuwe adres (ookal blijf je in dezelfde gemeente). Vraag bij je inschrijving om een lijst met instanties die door de gemeentelijke basis administratie (GBA) worden ingelicht. Deze instanties hoef je niet zelf te informeren met de verhuisservice.

Voordelige doorstuurservice - Verhuistips

Voordelige doorstuurservice

Laat enkele gefrankeerde enveloppen achter bij de nieuwe bewoners van je vorige woning. Vraag of zij om de 4 weken de restantpost willen doorsturen in een van de enveloppen.

Alternatief: Doorstuurservice van de postbedrijven.
Beter: Instanties op tijd informeren.
Stop ongevraagd reclame materiaal - Verhuistips

Stop ongevraagd reclame materiaal

Stop vervelende telefoontjes en ongevraagde reclame door je aan te melden bij postfilter.nl en het bel-me-niet register. Met de verhuisservice van Verhuisvriend.nl kun je je snel aanmelden voor deze registers.

Eenvoudig adreswijzigingen en opzeggingen doorgeven.
Postcode loterij - Verhuistips

Postcode loterij

Ben je bang dat de prijs op de postcode van je oude adres valt? Speel dan door met de oude postcode of neem loten op beide postcodes.

Loterijen en andere instanties direct informeren.
Zelf verhuizen of beetje hulp - Verhuistips

Zelf verhuizen of beetje hulp

Je kunt natuurlijk alles zelf doen maar het is ook mogelijk om zaken uit te besteden of in te huren. Denk eens aan een boedelbak, verhuisbedrijf of bestelauto. Met 'Mini-Storage' los je een tijdelijk ruimteprobleem op.

Kijk hier wat een verhuisbedrijf kost.
Vraag een offerte op voor tijdelijke opslag.
Hoeveel verhuisdozen? - Verhuistips

Hoeveel verhuisdozen?

Verhuis je in één keer of kun je de verhuisdozen meerdere malen gebruiken? Bij een huishouden van 2 volwassenen moet je rekenen op circa 40 tot 60 verhuisdozen en 20 boekendozen.

Verkopers van verhuisdozen.
Verhuizen zonder zorgen? - Verhuistips

Verhuizen zonder zorgen?

Laat je kostbare spullen door een verhuisbedrijf verhuizen en regel al je adreswijzigingen bij Verhuisvriend.nl. Zo verhuis je zonder zorgen en heb je alle tijd voor de inrichting van je nieuwe woning.

Prijzen van verhuisbedrijven vergelijken.
Zo verhuis je jouw post.
Bespaar direct op verhuiskosten - Verhuistips

Bespaar direct op verhuiskosten

Controleer bij je kabel- of energiebedrijf of zij verhuiskosten berekenen. Opzeggen en opnieuw aanmelden is vaak voordeliger dan een verhuismutatie.

Regel opzeggingen en aanmeldingen met de verhuisservice.
Wat doet je werkgever? - Verhuistips

Werkgever en verhuisregelingen

Vraag je werkgever naar de verhuiskostenregeling. Er zijn veel fiscale regelingen die je bij je belastingaangifte kunt opvoeren. Kijk ook eens naar de verhuisverlof regeling.

Verhuisservice direct aanvragen.-->